Fuvarszervezés

Mi nem csupán a szállításban vagyunk kiválóak, hanem a fuvarszervezésben is. Ha ügyfelünk pontosan tudja a költözés napját, akkor már hetekkel, vagy akár egy hónappal előtte érdemes nekikezdeni a szervezésnek – nem érdemes az utolsó pillanatig halogatni, hiszen a költözés igen nagy stresszel jár, főleg ha még kapkodni is kell…
A mi cégünk az érdeklődés után ingyenes felmérést végez, hiszen egy nagy volumenű költöztetésnél ez a lépés elengedhetetlen. Így fel tudjuk mérni, hogy hány emberre van szükség a költöztetésnél, egy vagy több gépjárműre van-e szükség, milyen eszközökkel és szerszámokkal kell érkezni a helyszínre. Mindezen kívül meg kell ismernünk a megrendelő igényeit és elképzeléseit. Így pontosan kialakítható a költözés menete.

Miben segítünk az ügyfeleinknek?

– a dobozolásban, csomagolásban, a szerelésben és a bútormozgatásban. Fontos, hogy a dobozokat felcímkézzék és ráírják a tartalmát, illetve a törékeny dolgokra fel kell hívni a figyelmet (például színjelzéssel).
– a számítógépek faxok, monitorok és fénymásolók igen költségesek, ezért érdemes szakemberre bízni a csomagolást. A szállítandó árukat érdemes zsugorfóliával, hullámpapírral, vagy buborékos fóliával becsomagolni a maximális védelem érdekében.
– fuvarszervezéshez hozzátartozik a bútorok szerelése is, hiszen a legtöbb bútor szállíthatatlan összeszerelt állapotában, ezért munkatársaink segítenek szétszerelni azokat.
– felkészültségünk maximális. Nem csupán praktikus, és kompakt gépjárműink a biztosítékok erre, hanem hogy felkészülten, hevederekkel, kötelekkel, görgős és molnár kocsikkal végezzük a szállítandó áruk mozgatását.

Mi levesszük az Ön válláról a költözéssel járó terheket! Hívjon minket bátran!