Költöztetés, irodaköltöztetés

Akár lakóhelyváltás történik, akár egy egész irodának a felszerelését kell megfelelően rakodni, ez egy nagyon speciális és érzékeny formája a költöztetésnek. Mind a szakértelem, mind a precizitás, tapasztalat és a lelkiismeretesség az, aminek ötvöződnie kell egy költöztetésnél. Főként azért, mert emberek az életük egy részét bízza ránk, ami nem csak az ára miatt fontos, hanem eszményi érték is egyben. Az irodaköltöztetés szintén hatalmas figyelmet és óvatosságot igényel, hiszen a kompakt bútorok össze, valamint szétszerelése, a szekrények és különböző gépek (például fénymásolók, számítógépek), céges dokumentumok szakszerű szállítása rendkívül fontos.

Mit biztosítunk önnek, ha költöztetésről, irodaköltöztetésről van szó?

– Biztosítjuk a tárgyak megfelelő és szakszerű szétszerelését, biztonságos mozgatását, és a megadott címre való szállítást.
– Egy jól összeszokott, nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező csapattal dolgozunk, akik egy jól bevált rendszer alapján végzik munkájukat, gyorsan és hatékonyan!
– Az ügyfélközpontúság az egyik legfontosabb dolog számunkra! Minden egyéni kérését és igényét kielégítjük.
– Rugalmasak vagyunk, a költöztetést munkaidőn kívül is elvégezzük!
– Áraink barátságosak, és pénztárca kímélőek!
– Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk az ügyfeleink számára!
– Nem csupán bútorokat és gépeket szállítunk, hanem speciális, nagyméretű tárgyakat is – például hangszerek (zongora, hárfa)

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?

– Lakások komplett költöztetése
– Irodák és/vagy irodaeszközök költöztetése
– Telephelyek, raktárak költöztetése
– Speciális figyelmet és szállítást igénylő-, nagyméretű és/vagy súlyos tárgyak – pianínók és zongorák, páncélszekrények – költöztetése
– Könyvtárak és irattárak költöztetése
– Tételek szétszerelése, összeszerelése, be- és kicsomagolása

Ha azt szeretné, hogy a költözés ne legyen egy rémálom, akkor nyugodtan bízza ránk ezt a munkát! Mi időt és energiát spórolunk meg az ügyfélnek, mindezt kedvező áron!

Hívjon minket bizalommal!