Nemzetközi költöztetés

Olyan fuvarokat szoktunk nevezni nemzetköz költöztetésnek, amelyek átvezetnek az országhatáron. Mivel cégünk folyamatosan és gyorsan fejlődő vállalat, ezért már nem csupán belföldön vállalunk költöztetést, hanem határokon kívül is. A teljesség igénye mellett pedig rövid határidővel is tudjuk ezeket a költöztetéseket kivitelezni. Nem csupán az európai uniós országokban, hanem azon kívül is költöztetünk.

Ha azonnal kell költöznie, vagy a fuvarozó törölte a szállítást, mi mindig itt vagyunk Önnek! A leghamarabbi módon reagálunk a sürgős nemzetközi költöztetési feladatokra! Autóink a hét minden egyes napján, úton vannak, emiatt is tudunk a legrugalmasabban alkalmazkodni a halaszthatatlan költöztetésekhez. Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy ha a költöztetés az európai unión kívülre esik, minimálisan több időre van szükségünk a megfelelő, de kötelező papírok megszerzése miatt.

Az autóink kényelmesek, a befogadóképességük pedig igen nagy, így lehetővé teszik azt, hogy egy egész lakást elköltöztessünk vele – legyen szó bútorokról, gépekről. A gépkocsivezetőink pedig mindenben segítenek, készségesek, munkájukra pedig igényesek. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy személyes dolgaik a legjobb kezekben lesznek, a szállítani kívánt áru pedig épségben és pontosan érkezik meg a megadott címre.

Mi büszkék vagyunk ügyfélközpontúságunkra, pontosságunkra és rugalmasságunkra. Célunk az, hogy a költözés nehézségeit levegyük az Önök válláról. Magas színvonalú szolgáltatásainkat korrekt áron nyújtjuk! Ezen okok mentén tudjuk a leghatékonyabban bővíteni ügyfélkörünket!

Mi minőségi munkát vállalunk! Győződjön meg róla személyesen!